EN | DE | RU | CN | HU | CZ | RO

Felhasználói utasítások

Az összes információt, dokumentumot, anyagot és szolgáltatást jelen állapotában, minden garancia nélkül bocsátjuk rendelkezésre. A Kolarz Leuchten - a továbbiakban üzemeltető - a piacképesség és az adott célra történő felhasználhatóság vonatkozásában minden szavatosságot visszautasít, a kifejezetteket és a hallgatólagosakat is ideértve, de nem az összes hallgatólagos szavatosságra korlátozva. Az üzemeltető és munkatársai semmilyen esetben nem vállalnak felelősséget különös vagy közvetlen következményi károkért ill. olyan károkért, amelyek a felelősségvállalás elvesztéséből, adatvesztésből, a honlapon szereplő dokumentumokkal, anyagokkal, publikációkkal vagy információkkal kapcsolatban keletkeznek, függetlenül attól, hogy azokra szerződés alapján, hanyagság miatt vagy meg nem engedett cselekmény miatt kerül sor.

 

Amennyiben az nem kerül másként meghatározásra, a honlapon található információk helyességének alkalmassága vonatkozásában, valamint az anyagokra, publikációkra és dokumentumokra vonatkozóan a teljes kockázatot a felhasználó viseli. Nem zárható ki, hogy a weboldal, az anyagok, a publikáció, valamint a dokumentumok műszaki pontatlanságokat és tipográfiai hibákat tartalmaznak. Az üzemeltető nem vállal  felelősséget a weboldalon, publikációkban, valamint bármilyen más, ezzel összefüggő dokumentumban előforduló ilyen pontatlanságokért, hibákért, kihagyásokért.

 

Az üzemetető fenntartja magának a jogot a weblap, az információk, a dokumentumok, a publikációk, az árak, a műszaki adatok, a termékpaletta, és a weblapon szereplő minden, más típusú információ és anyag mindenkori, előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.

 

A weblap olyan harmadik személyekre utaló linkeket tartalmaz, akik nem állnak az üzemeltető ellenőrzése alatt, és ilyen módon az üzmeltető nem vállal felelősséget sem ezen oldalak tartalmáért, sem az ezeken az oldalakon található linkekért, sem az ezeken az oldalakon végrehajtott bámilyen változtatásokért és frissítésekért.  Az üzemeltető ezeket a linkeket a használat megkönnyítése érdekében adja meg. Az a tény, hogy ezek a linkek az üzemeltető honlapján megjelennek, nem jelenti azt, hogy az üzemeltető ezek tartalmát harmadik félnek ajánlja, vagy ezekért felelősséget vállal.

 

Amennyiben kifejezetten nem kerül másként meghatározásra, tilos a jelen weboldal megszerkesztéséhez használt szoftverkódot (HTML, Javascript, Java, Php stb.), vagy a jelen weboldalon megjelentetett tartalmakat és információkat (szövegeket, képanyagokat, animációkat, demókat stb.) üzleti vagy nem üzleti célra felhasználni, azokat sokszorosítani, terjeszteni, bérbe adni, kölcsönözni, vagy egyéb módon harmadik fél számára akár kivonatosan hozzáférhetővé tenni.

 

"getClicky"-re vonatkozó adatvédelmi figyelmeztetés: Jelen weboldal a getClicky statisztikai szolgáltatását használja web-elemzésre. A jelen oldal Ön által történő használata során keletkező adatok, az Ön IP-címét is beleértve, továbbküldésre kerülnek egy harmadik szerverre, ahol tárolásra kerülnek jelen weboldal használatának elemzése érdekében. A tárolt információk csak az üzemeltető, valamint az illetékes műszaki szolgáltató számára férhetőek hozzá, az adatok jelen weboldal üzemeltetésének és az ezzel összefüggő szervizszolgáltatásoknak fenntartása és javítása érdekében kizárólag belsőleg kerülnek kiértékelésre. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk tovább.

Handwerkskunst aus Europa

KOLARZ Online Shop

Leuchten, Spiegel, Gläser, Vasen.


ZUM ONLINE SHOP
© KOLARZ GmbH | Impresszum | Felhasználói utasítások | ÁÜF | Privacy Policy

In order to provide you with the best possible service, this website uses cookies and external services (e.g. Google Maps) from third parties. By using this website, you agree. More Information

OK