EN | DE | RU | CN | HU | CZ | RO

John Lewis, London

Ügyfél: John Lewis Partnership, London - Nagy-Britannia
Építész: John Lewis Design Team
John Lewis, London

John Lewis Nagy-Britannia vezető áruházlánca. Az egész országban megtalálható 30 áruházban a világ leghíresebb márkáit kínálják. Nemrég két új részleget alapítottak, hogy "apró dísztárgyakból" és "luxusórákból" nagyobb választékot kínálhassanak. Ezenkívül újjáalakították a fehérneműosztályt.

A KOLARZ® azt a megbízást kapta, hogy ezekhez az osztályokhoz tervezze meg a speciálisan kialakított világítótesteket. Az "apró dísztárgyak" és "luxusórák" osztályára egy olyan világítási rendszert választottunk, amelynek egyes elemein 8000 szikrázó KOLARZ kristály található, és ezek a figyelmet ezekre az új osztályokra irányítják. Mindegyik struktúra 200 LED-et foglal magában, amelyek nemcsak a kifinomult fényeffektusokról gondoskodnak, hanem költséghatékonyak is, és a szervizköltségeket alacsonyan tartják.

A John Lewis londoni Oxford Street-en elhelyezkedő központi áruházában két duplakeretes formatervet csodálhatunk meg, amelyek változtatható magasságban kerültek elrendezésre, ami villogó fényvisszaverődéseket, mozgásokat és illúziókat kelt.

A fehérnemű- és divattanácsadási osztályra kortárs, klasszikus stílust választottunk, hogy az érzéki atmoszférához szükséges meleg fényt biztosítsuk. Így érvényesül csak igazán a termékek csábereje és szépsége. Organzaernyők lelógó KOLARZ-kristályokkal, amelyek alul szinte lebegnek, reprezentálják az elegáns egyszerűséget és stílust.

Handwerkskunst aus Europa

KOLARZ Online Shop

Leuchten, Spiegel, Gläser, Vasen.


ZUM ONLINE SHOP

In order to provide you with the best possible service, this website uses cookies and external services (e.g. Google Maps) from third parties. By using this website, you agree. More Information